Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Veilig betalen

Feestding.nl garandeert 100% veilig betalingsverkeer. Je kunt bij ons zorgeloos betalen met iDeal of creditcard. Wij werken samen met Icepay: een gespecialiseerde dienstverlener die transacties afhandelt voor vele webshops. Bij Icepay is je betaling in goede handen


Bij Feestding.nl kun je op de volgende manieren betalen:

  • iDeal: De meest gebruikte betaalmethode van Nederland. Gewoon vanuit de vertrouwde omgeving van jouw bank afrekenen: snel, gemakkelijk en veilig. 
  • Bancontact Mister Cash: Ook onze Belgische klanten willen wij bedienen. Daaom ondersteunen wij vanaf nu ook Bancontact Mister Cash. 
  • Visa, MasterCard: Natuurlijk ook terecht met de populairste creditcards. De afhandeling gebeurt via PayPal.
  • Paypal: Wanneer je een PayPal-account hebt kan je die bij Feestding.nl ook gewoon gebruiken. Betalen met jouw e-mailadres, gemakkelijker bestaat niet.
  • Afterpay: Snel gemakkelijk achteraf betalen. Wilt u na ontvangst van uw pakket pas betalen via acceptgiro? Dat kan, Via afterpay bieden wij die mogelijkheid.

Afbeeldingen betaalmethodenicepay logo     IDeal logo Mister Cash logo

Bij alle betalingen worden beveiligde (SSL) verbindingen gebruikt waardoor niemand de gegevens kan onderscheppen. Dit garandeert niet alleen de veiligheid van jouw betaling, maar ook dat jouw gegevens nooit in verkeerde handen terecht komen.


Ik wil graag een kopie van een factuur hebben, hoe kom ik daaraan?
U kunt zelf een exacte kopie van uw factuur printen. Ga in uw account naar het onderdeel ‘Betalingsinformatie’ en klik op ‘Bekijk alle facturen’. U kunt nu op het factuurnummer klikken van de bestelling waarvan u een kopie van de factuur wilt. Onderaan de pagina klikt u op ‘printen’ of als u zelf geen printer hebt op ‘kopie van uw factuur aanvragen’. Als u kiest voor de laatste optie, ontvangt u per e-mail een kopie.


Kan ik de gegevens op mijn factuur nog aanpassen?
Het is niet mogelijk om factuurgegevens achteraf aan te passen of te wijzigen. Wijzigingen kunt u tijdens het bestelproces invoeren in uw account. Wanneer de bestelling is afgerond, zijn ze per direct van kracht.


Voor zakelijke klanten wordt de factuur gestuurd aan het factuur e-mailadres. U kunt het factuuradres wijzigen in uw bedrijfsaccount. Als één gebruiker het factuuraders van dit account wijzigt, dan wijzigt hiermee het factuuradres voor alle gebruikers. Als de factuur eenmaal is opgesteld kan het factuuradres niet meer gewijzigd worden.


Hoe neem ik contact op over mijn facturen of betalingen?
Als u een vraag heeft over uw betalingen of facturen en u kunt het antwoord niet vinden op deze pagina of onder het kopje ‘Betalingsinformatie’ in uw account, dan kunt u uw vraag voor een snelle en juiste afhandeling naar ons sturen via dit formulier. Vermeldt u hierbij alstublieft de volgende gegevens:

 • Het bestel- of factuurnummer
 • het betaalde bedrag
 • de datum van betaling
 • het rekeningnummer waarnaar u het bedrag heeft overgemaakt
 • het betalingskenmerk dat op uw afschrift vermeld staat
 • de door u gebruikte bankrekening
 • de naam van de rekeninghouder

Terugstorttermijnen

Ik heb mijn artikel geretourneerd of geannuleerd, wanneer krijg ik mijn geld terug?
Als u de bestelling heeft betaald met iDEAL, dan kunt u het betaalde bedrag binnen 5 werkdagen na de verwerkingsdatum van uw retour of annulering op uw rekening verwachten.
Als u heeft betaald met creditcard of Maestro, houdt u dan rekening met een verwerkingstijd van 3 weken.
Cadeaubonnen worden binnen 24 uur na de verwerking van uw retourzending of annulering automatisch opgewaardeerd. U kunt de waarde dan weer voor een volgende bestelling gebruiken.

Ik heb mijn artikel geretourneerd, maar ik heb een ander bedrag terug gekregen dan de waarde van het artikel, hoe kan dit?
Feestding.nl stort altijd het volledig betaalde bedrag aan u terug. Het retourbedrag kan afwijken van de artikelprijs als u gebruik heeft gemaakt van een actiekorting of een cadeaubon. Het retourbedrag kan ook afwijkend zijn van de prijs van het artikel, als de verzendkosten ook teruggestort worden.