Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Punk, Rock en Gothic

Je kunt helemaal uit je dak met de kostuums die passen bij het thema punk, rock en gothic! Welk van deze drie ook je voorkeur heeft: je bent stoer en misschien ook een beetje angstaanjagend. Overdag de keurige secretaresse of boekhouder en met carnaval laat je je van een heel andere kant zien! Kijk maar eens in de webshop welke uitdagende kostuums wij te bieden hebben.

Punk

Beeld je in: jaren 80, hanenkam op je hoofd in alle kleuren van de regenboog en vooral veel lederlook accessoires met studs en spijkers. Heb je ‘m? Dat is nou punk ten voeten uit! Een look die afschrikt en waarmee je je afzet tegen de heersende orde. Geweldig toch, om zo met carnaval te verschijnen? Vette pruik op je hoofd, tattoo sleeve of tattoo-shirt aan en je bent al een heel eind!

Rock

Eigenlijk best een breed thema, maar hier doelen we vooral op heavy metal, hardrock en meer van zulks. Waan je een stoere biker in een bikeroutfit of maak het jezelf gemakkelijk met ons rocksterkostuum. Popsterrenpruik en gitaar erbij en klaar ben je. Dames trekken een sexy zwart jurkje aan en kiezen voor sieraden met kruis of schedel. Het hoeft echt allemaal niet zo moeilijk te zijn!

Gothic

Iedereen heeft wel een beeld bij de noemer ‘gothic’: witte huidskleur, zwarte lippen en bloeddoorlopen ogen. Lange, zwarte gewaden. Beetje doods eigenlijk, in de breedste zin van het woord. Een heks of een vampier valt ook wel een beetje onder deze noemer. Uiteraard hebben wij bij Feestding.nl de passende kostuums ter beschikking, die net even een beetje anders zijn dan wat je tot nu toe zag.

75 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

75 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst