Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Oranje en Holland

Met het thema ‘Oranje en Holland’ richten we ons even lekker op ons eigen kikkerlandje. Genoeg gelegenheden in een jaar om je lekker uit te dossen in onze nationale driekleur, in het oranje of allebei. Koningsdag, voetbalwedstrijden, in 2014 de concerten van de Toppers en dan zijn er nog carnaval en themafeesten.

Hup, Holland, hup

Een van de momenten bij uitstek om je lekker chauvinistisch te gedragen: EK en WK voetbal! Als het oranje elftal speelt, zijn we het voor één maand per jaar allemaal met elkaar eens. Wij winnen en zij verliezen. Hele straten en wijken worden oranje versierd en ook onze kostuums mogen niet achterblijven. Kies dit jaar eens voor scheidsrechter of Hollandse meid, zo blijf je origineel!

Koningshuis

Koningsdag. Het is even wennen na tientallen jaren Koninginnedag. Maar of nu een koning of koningin de scepter zwaait: het maakt voor het feesten niet uit. Vooral oranje pakken en accessoires voeren de boventoon op 27 april! Maar let op: in 2014 vieren we Koningsdag op 26 april. Alvast een tip van de Koninklijke sluier: kleed je kleine meid als oranje vlinder, zet een tiara of kroon op je hoofd en maak het af met luxe pom-poms.

Oranje, rood, wit en blauw

Deze vier kleuren zijn de nationale kleuren en omdat deze kleuren tijdloos zijn, hebben wij voor Feestding.nl een groot assortiment aan betaalbare kostuums en accessoires voor dit thema ingeslagen. Behalve pakken en kostuums zijn er dus veel accessoires: zet eens een voetbalbril op je neus, een oranje pruik op je hoofd of trek oranje handschoenen aan. Laat de leeuw niet in z’n hempie staan!

46 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

46 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst