Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Ninjakostuums en -pakken

Een echt thema voor de mannen en jongens onder ons: ninja. Deze Japanse krijger is de inspiratie geweest voor heel wat films en computerspellen! Vechtend met samoeraizwaarden en werpsterren hebben zij menig slechterik verjaagd. Geen wonder dus dat dit een geliefd thema is voor bijvoorbeeld kinderfeestjes en carnaval.

Verschillende ninja’s

Hier bij Feestding.nl vind je verschillende ninjakostuums. Verkleed je als rode, zwarte of bruine ninja of als dragon ninja. Heel mysterieus zijn deze ninjapakken: behalve je ogen is er niets van je hoofd zichtbaar. Zwaard en nog een paar andere wapens erbij en je bent klaar om je vijand te verslaan! We hebben kostuums voor de grote en de kleine man.

Wapens

Als je jezelf verkleedt als ninja, horen daar natuurlijk ook wapens bij. Wat dacht je van nunchako’s: gevechtsstokjes met een ketting ertussen waarmee jij elke vijand verslaat. Maar een goede ninja beschikt ook over een sai, dit dolkachtige wapen mag echt niet ontbreken. Staat die gemenerik dan nog steeds overeind, dan heb je gelukkig nog je samoeraizwaard en je werpsterren. Allemaal verkrijgbaar in onze webshop!

Vechtmethodes

Je hebt het vast wel eens gezien in de tv-serie Teenage Mutant Ninja Turtles: de ninja’s hebben een aantal heel kenmerkende methodes om hun vijanden te verslaan. Ze beschikken over de kunst van de camouflagetechniek, kunnen zichzelf onzichtbaar maken en beheersen de ninjutsu tot in de kleinste puntjes. Dat wordt oefenen voor carnaval! Wil je echt gefocust zijn op je tegenstander, vergeet dan niet eerst even te mediteren om tot uiterste concentratie te komen.

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst