Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Middeleeuwen, renaissance en ridders

Weinig thema’s die zoveel inspiratie bieden tot verkleedpartijen als de middeleeuwen, renaissance en ridders. Alleen al ieder afzonderlijk bieden deze onderwerpen genoeg mogelijkheden! King Arthur en de ridders van de Ronde Tafel bijvoorbeeld, vechtend in de Dark Age. Van verschillende figuren die dienden aan het hof tot boeren en boerinnen: deze kostuums vind je hier bij Feestding.nl.

Middeleeuwen

Lang, lang geleden… Weet je nog, bij de geschiedenislessen van vroeger op school? Over de middeleeuwen valt veel te vertellen en er zijn even zoveel kostuums verkrijgbaar. Sterker nog: de mensen die toen leefden, van 500 tot 1500 na Christus, zouden in hun handjes knijpen voor zulke mooie pakken! En jij kunt er zomaar over beschikken. Kijk snel in de webshop!

Renaissance

Na de middeleeuwen volgt de renaissance. De mensen die toen leefden, verlangden toen terug naar de tijd van de Romeinen en de Grieken, de tijd vóór de middeleeuwen. Veel pracht en praal dus, met matchende kleding! Steel jij de show als sjieke markiezin of krijg je de lachers op de hand als jolly joker? Vind je jezelf meer een koning of koningin? Wat je voorkeur ook is: voor ieder type hebben wij meerdere prachtige kostuums en jurken in ons assortiment.

Ridders

Ridders en krijgers, veelgeziene figuren door de eeuwen heen. Ze worden vooral geassocieerd met de middeleeuwen en de renaissance. We noemden King Arthur al even, met zijn geliefde Lady Guinevere. De drie musketiers, ook bekende ridders, en behalve ridders waren er ook lugubere figuren zoals de beul. Zwaaiend met hun zwaard en knots joegen deze figuren iedereen angst aan. Ga jij dat met carnaval ook doen? Kies hier een ridderpak dat bij je past!

106 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

106 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst