Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Landen en folk

Zoveel landen in de wereld, zoveel kostuums bij Feestding.nl! Bijna elk land ter wereld heeft wel een eigen kostuum of klederdracht. Wil je dit jaar eens echt origineel voor de dag komen met carnaval? Laat je dan inspireren door alle landen die in deze categorie vertegenwoordigd zijn. Jong en oud vinden hier iets van hun gading.

Spanje

ls je aan Spanje denkt, denk je aan het dansen van de Flamenco. Aan rood met zwarte pakken en jurken met vele stroken eraan. Voor de heren zijn er vele sombrero’s verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren. En de Spaanse jurken zijn er voor groot en klein. Sterk gelinkt aan Spanje is Mexico, al is de Mexicaanse kledij net weer even anders. Heren, kijk ook even naar ons prachtige Bandolero-kostuum!

Engels en Amerikaans

De UK en de USA bieden veel verschillende kostuums. Beperk je je tot een Engelse bolhoed of ga je compleet uitgerust als Royal Gard? Of steel je de show in een paillettenjurkje dat de Engelse vlag uitbeeldt in pailletten? De USA biedt onder meer een soortgelijk jurkje met pailletten en een Uncle Sam-kostuum. Bekender is de Schotse klederdracht: trek een kilt aan en ga als Schotse man of Schotse vrouw.

Het Verre Oosten en andere oorden

In het Verre Oosten gaat men heel anders gekleed dan hier in het Westen. Een Japanse kimono of een Miss Wong-jurkje. Of voor de heren: een Tibetaanse monnik. Dat zie je hier niet snel! Ook Bollywood biedt de nodige inspiratie. Hou je het liever dichter bij huis, denk dan eens aan Tirol, de Alpen of Beieren. Of nog dichterbij: de Hollandse meid! Ver weg of dichtbij: leef je uit met onze prachtige kostuums.

87 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

87 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst