Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Holbewoners en prehistorie

In de prehistorie, ver voor de beschaving, toen de mensen nog in grotten woonden. Zie je het voor je? Fred Flintstone? Goed, kunnen we nu verder. Je denkt natuurlijk dat ze in die tijd niet veel kleding droegen, maar dat valt best mee. Genoeg in ieder geval om in de huidige tijd als inspiratie te dienen voor kostuums, verkrijgbaar bij Feestding.nl! Leuk thema voor een feestje!

Holbewoners

Fred en Wilma Flintstone zijn de bekendste figuren uit de prehistorie. Wie groeide er niet mee op? Leuk en uniek om als deze figuren verkleed te gaan dus! De pakken voor grotbewoonster en grotbewoner lenen zich er prima voor. Maar de dames mogen zich natuurlijk ook beperken tot de kokosnoot-bh, als ze durven. Accessoires, zoals botjes, pijl en boog en een knuppel mogen niet ontbreken. Aandacht gegarandeerd!

Vikingen

Met velen kwamen zij uit het Noorden in hun boten het vasteland van Europa binnen: de vikingen uit het huidige Scandinavië. Nog altijd spreken ze tot de verbeelding: robuuste figuren met blond haar en helmen met hoorns erop op hun hoofd. In onze webshop zijn vikingpakken voor zowel dames als heren verkrijgbaar. Ook hier geldt: je bent heel origineel als je voor een vikingkostuum kiest.

Pruiken en baarden

Kappers kenden ze in de prehistorie nog niet, dus de holbewoners van weleer hadden veel haar op hun hoofd en hun gezicht. Je kunt dus kiezen: zelf je haar, baard en snor laten groeien, maar dat wordt voor de meeste dames lastig. Of je kiest voor een pruik uit onze webshop. Verkrijgbaar voor Fred, Wilma, caveman of cavewoman. Laatstgenoemde zelfs in bruin, zwart en in blond verkrijgbaar. Snor en baard erbij en je bent bijna onherkenbaar!

35 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

35 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst