Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Grieken, Romeinen en Toga

Zo oud als de weg naar Rome (nou ja, bij wijze van spreken) en toch nog altijd actueel als thema: de Grieken en Romeinen met hun toga’s. Namen als Hercules of Cesar roepen direct beelden uit die tijd op. Strijders met een lauwerkrans of een helm op hun hoofd en een zwaard in hun hand. Dames als Cleopatra zijn eveneens niet weg te denken uit deze oude tijden!

Sagen en legendes

Vele sagen en legendes zijn gebaseerd op figuren uit de tijd van de Grieken en Romeinen. Poseidon en Zeus zijn van die typische namen uit Griekse mythes. Waarom niet eens verkleed gaan als zo’n historisch figuur? Bij Feestding.nl is keuze genoeg! Vier carnaval als Marcus Aurelius of ga naar een themafeest als Egyptische farao, om maar eens een paar voorbeelden te noemen.

Voor de dames

Hoewel je het op het eerste gezicht niet zou denken, heeft dit thema ook een uitgebreid aanbod voor de dames. Cleopatra die baadde in ezelinnenmelk of de Koningin van de Nijl bijvoorbeeld: allemaal prachtige dames met dito kostuums. Combineer je jurk met een mooi hoofdstuk en sieraden zoals een slangenarmband en je look is af.

Terug in de tijd

In de categorie Grieken, Romeinen en Toga gaan we ook nog iets verder terug in de tijd: je vindt hier voor de heren bijvoorbeeld een outfit voor Jezus of een van de Drie Koningen. Voor de dames is er Eva. Ook diverse goden en godinnen zijn vertegenwoordigd. En zoals bij elk thema hier op Feestding.nl ontbreken ook hier de accessoires niet!

69 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

69 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst