Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Grappig, fout en 18+

Menig themafeest draait om ‘grappig’, ‘fout’ en ‘18+’ en ook met carnaval kun je niet om deze drie noemers heen. Vooral geschikt voor volwassenen, dat dan weer wel natuurlijk. Deze categorie is ook bij uitstek geschikt voor vrijgezellenfeesten, hier op Feestding.nl ook als apart thema vermeld. Of je nu gaat voor heel pikant en sexy of voor goed fout, het juiste kostuum vind je bij ons zeker!

Grappig

Hey grapjas, heb je je lolbroek aan!? Voor de echte grappenmakers bieden wij een reeks prachtige pakken. Wil je je weer even laten vertroetelen als baby of laat je liever je dierlijke driften vrij als gorilla? Of ga je als setje, bijvoorbeeld als sneeuwman en sneeuwvrouw of als tijger en tijgerin? Je hebt gegarandeerd de lachers op je hand.

Fout en 18+

Denk je aan een fout feest, en al helemaal als daar 18+ aan toegevoegd is, dan denk je al snel aan seks. Veel van onze kostuums in deze categorie zijn dus pikant getint. Wat te denken van een lederlook pak? Of een bunny en een Playboy? Een vinyl rokje en topje als een echte meesteres? Of kies je voor de minder sexy, maar nog foutere drag queen of vette biker? We hebben overal aan gedacht.

Stoute accessoires

Borsten en piemels, dat is het devies. Onderscheidingen in de vorm van een paar borsten of een oogmasker met een gigantische piemel eraan. En condooms, ook een leuk accessoire, al dan niet om uit te delen: de XXXL-condoom en condooms in een walnoot. Om de pikante kostuums compleet te maken zijn er de handboeien en de s&m-zweep. Laat gaan die fantasie en maak je keuze!

56 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

56 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst