Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Goden, engelen en feeën

Met de kostuums uit het thema goden, engelen en feeën kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Al voor de allerkleinsten zijn mooie pakjes verkrijgbaar. Ben je meer in een verleidelijke bui, dan kies je voor een jurkje met een ondeugende, sexy uitstraling. De outfits zijn geschikt voor diverse gelegenheden en dus heel veelzijdig.

Engel en fee

Misschien moeten we je even op weg helpen: behalve de alom bekende witte engel met haar vleugels is er bijvoorbeeld Cupido. En feeën? Neem bijvoorbeeld de bosfee en de regenboogfee: prachtige figuren en dito kostuums, voor groot en klein verkrijgbaar. Mooie pruik met pijpenkrullen op je hoofd, toverstaf in je hand en eventueel een aureool boven je hoofd. Vleugels en aureool zijn ook als prachtige luxe set verkrijgbaar.

Pixie en vlinder

Wij vinden dat de mooie pixies en vlinders ook in deze categorie thuishoren, omdat deze kostuums er engelachtig uitzien. Maagdelijk wit of meisjesachtig roze, ze stralen iets hemels uit. Ook elfjes zijn vertegenwoordigd. Zowel man als vrouw kunnen verkleed gaan als kerstelf bijvoorbeeld. En voor kleine meisjes hebben we gezorgd voor extra mooie elfjesjurkjes waarmee ze alle klasgenootjes jaloers maken.

Braaf, stoer of sexy

Met name voor de volwassen dames geldt dat je je eigen draai kunt geven aan dit thema. Oké, met Kerst ga je niet als gothische fee of zwart-grijze engel, maar waarom zou je dat met carnaval niet kunnen doen? Hartstikke stoer toch? En bij engelen horen duivels als tegenhanger. Kun je niet kiezen tussen die twee uitersten, dan hebben wij een speciale jurk voor jou: engel-duiveltje. Wie wil nou niet zo’n mooie outfit van Feestding.nl?!

46 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

46 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst