Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Dierenkostuums en -pakken

Loop eens een rondje door de dierentuin en je hebt ineens een enorme inspiratie voor carnaval! Het dierenrijk biedt zoveel, dat het niet uitmaakt wat voor type je bent of wat voor achtergrond je hebt. Of je liever piept als een kuiken of brult als een leeuw. Wij hebben ook een rondje gemaakt en bieden je de mooiste dierenpakken voor de gunstigste prijs.

Uitgebreid assortiment kinderpakken

Het thema ‘dieren’ is bij uitstek geschikt voor kinderen. Al in de allerkleinste maatjes zijn prachtige pakjes verkrijgbaar. Verteder jong en oud met zo’n schattige puppy of leeuwtje. Kijkt je kind graag naar de belevenissen in het Mickey Mouse Club Huis? Dan maak je hem of haar vast heel blij met een Mickey Mouse of Minnie Mouse kostuum! Warme pluche kostuums, jurkjes en poncho’s: je vindt het bij Feestding.nl!

Voor binnen en buiten

Als je met de carnavalsoptocht meeloopt, om maar een voorbeeld te noemen, is het prettig als je lekker warm gekleed bent. Veel dierenkostuums zijn van pluche gemaakt. Maar als je liever in een warme zaal de show steelt, dan kun je prima een lekker sexy jurkje aantrekken. Je hoeft ook niet echt een dier uit te beelden, je kunt je ook beperken tot een dierenprint zoals zebra, luipaard of tijger.

Als stelletje of complete dierenfamilie

Als je met je partner carnaval gaat vieren of zelfs met het hele gezin op stap gaat, is het wel zo leuk als je de kostuums op elkaar afstemt. Ons assortiment dierenkostuums is zo opgezet dat je gemakkelijk kleine of grote groepen vormt. Ga als muizengezin, kattenfamilie of verkleed je allemaal als tijger! De ooohh’s en aaahh’s zullen niet van de lucht zijn.

107 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

107 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst