Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Decemberkleding

In de categorie Decemberkleding biedt Feestding.nl de meest uiteenlopende winterkostuums aan. Rood en wit zijn de kleuren die de feestmaand eer aan doen en dat is ook terug te zien aan onze kostuums. Het zijn de kleuren van de Kerstman in zijn Kerstmanpak, rood wordt geassocieerd met Kerst en wit hangt samen met sneeuwpoppen en engelen.

Decembermaand, feestmaand

In de maand december zijn genoeg feestelijke gelegenheden om eens flink feestelijk uitgedost te verschijnen. Misschien dineer je op Kerstavond met familie. Of je speelt tijdens Kerst het Kerstverhaal na met vrienden, verkleed als Maria of Jozef of engel. En met Oud & Nieuw is overal wel een themafeest te vinden waar je in kostuum naartoe kunt.

Kerstfeest

Het is steeds gebruikelijker om tijdens het Kerstfeest extra aandacht te schenken aan je feestkleding. Feestding.nl speelt daar graag op in. Niet alleen glitter & glamour spelen een rol, maar ook met accessoires kun je je onderscheiden van de rest. Denk eens aan een paar prachtige engelenvleugels of een flitsende Kerstmanbaard. Ook je kind voelt zich vast de koning te rijk in zo’n mooie engelenset!

Happy new year

Op Oudjaarsavond wenst iedereen elkaar om middernacht ‘gelukkig nieuwjaar’, er wordt gezoend en er worden vol goede moed goede voornemens uitgewisseld. Wat is er leuker dan naar een oudejaarsfeest te gaan met leuke accessoires waarop het ‘happy new year’ al van ver te lezen is? Van een hoge hoed tot decoratie-artikelen: je vindt het hier bij Feestding.nl.

68 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

68 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst