Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Braziliaans, Venitiaans en carnaval

In Nederland wordt al lange tijd carnaval gevierd. In eerste instantie alleen onder de rivieren, maar ook boven de rivieren weet men het gezelligste feest van het jaar steeds meer te waarderen. Bij het thema Braziliaans, Venetiaans carnaval maken we een uitstapje naar wat meer exotische oorden, ieder met een eigen manier van carnaval vieren en dus met eigen kostuums.

Venetiaans carnaval

In het Italiaanse Venetië liggen de wortels van het Venetiaans carnaval. Mooie lange jurken en maskers voor het gezicht of alleen voor de ogen waardoor je onherkenbaar bent. Heel geschikt voor een gemaskerd bal! Gezichtsmaskers en oogmaskers hebben wij in verschillende vormen verkrijgbaar. Het is maar net wat jouw voorkeur is.

Braziliaans carnaval

Ook in Brazilië kunnen ze er wat van. Lange optochten met vrolijke muziek en dansende mensen. Rotterdam heeft ook jaarlijks een Braziliaans carnaval dat steeds populairder wordt. Wil je daar een kijkje nemen? Shop dan eerst even hier bij Feestding.nl zodat je passend gekleed verschijnt. Mooie pakken en jurken met gekleurde stroken, sambaballen en vooral veel veren, die heb je nodig.

Veren

Kenmerkend voor zowel Venetiaans als Braziliaans carnaval zijn de veren. Ze kunnen aan je masker zitten, aan je kleding of op je hoofd. We bieden hier hoofdbanden met veren in alle kleuren van de regenboog. Ook boa’s in evenzoveel kleuren zijn hier te vinden. Tot slot zijn er nog de verenwaaiers in diverse kleuren en is er zelfs een veren-bh!. Als je hier nog niets van je gading kunt vinden, weten wij het ook niet meer!

46 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

46 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst