Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Jaren 80 en 90

Het lijkt nog maar zo kort geleden, maar de jaren 80 en 90 behoren intussen alweer tot de geschiedenis. Maar tijdens carnaval of een leuk fout themafeest kun je die bijzondere jaren nog eens herleven! Zoals bij elk feest mag ook hier de passende kleding van Feestding.nl niet ontbreken.

Jaren 80

In de eighties gingen we nog volop naar de disco om lekker te swingen op muziek. Stiekem hopend op een paar minuten schuifelen met die leuke jongen of dat mooie meisje. Waan jezelf opnieuw die jongen of dat meisje in de mooie feestkleding die hier verkrijgbaar is. Ga voor een sexy jurkje of jumpsuit of kies een fluwelen broek met paillettenshirt.

Jaren 90

Veel was niet genoeg in de nineties. De muziekkeuze werd steeds uitgebreider en de daarbij passende kleding ook. Van hardrock met scheurende gitaren tot house met een flinke beat, elke stroming heeft zijn bijbehorende outfit. Combineer je outfit met een gave pruik of mooie sieraden en je komt gegarandeerd goed voor de dag!

Nieuw

Als feestthema is jaren 80 en 90 nog relatief nieuw. Wil je voorop lopen en een origineel thema aan je feest verbinden, dan kies je hier dus voor. Tip je gasten nog even dat ze bij ons terecht kunnen voor hun outfit. Uiteraard kun je ook met carnaval voor dit thema kiezen. Je bent gegarandeerd origineel!

55 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

55 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst