Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Rock & Roll kleding

Het is niet moeilijk je een voorstelling te maken bij het thema Rock & Roll. Al jaren een favoriet thema voor themafeesten en tijdens carnaval. Het tijdperk van de vrijheid brak aan! Seks, drugs en rock & roll, wie heeft er niet van gehoord. Ook dit thema is het dus waard om wat speciale aandacht te krijgen.

Twist and shout

Heerlijk dansen op de muziek van de King of Rock Elvis Presley, lekker zwieren en zwaaien zoals de jongens en meisjes uit de megahit Grease. Meiden versieren als John Travolta. Ook al zijn we ruim vijftig jaar voorbij het echte rock & roll tijdperk, er is geen mens die deze associaties niet heeft als we het over dit thema hebben. Binnenkort een themafeest? Hier vind je de mooiste kostuums!

Petticoats

De dames kunnen in dit thema weer alle kanten op. Ga je voor een sexy kort rokje, een satijnen rok of jurk met petticoat of kies je een brave bebloemde jurk met een parelketting? Bij al deze kleding hebben we accessoires gezocht en gevonden. Draag een mooie pruik of maak je look af met matchende sieraden. Ook panty’s en kniekousen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar.

En voor de heren…

…is er ook genoeg te vinden! Feestding.nl biedt je John Travolta-kostuums in diverse uitvoeringen en in verschillende kleuren. Je kunt natuurlijk ook als Elvis himself gaan in zo’n wit Elvispak vol met diamanten en andere versierselen. Zet een zonnebril op met goudkleurig glas en klaar is Elvis! Oefen je dansmoves voor de spiegel en de meiden staan in de rij om met je te mogen dansen.

59 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

59 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst