Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Jaren '20

Wat is het eerste waar je aan denkt als wij zeggen: ‘jaren twintig’? Het duurde vast niet lang voordat je ‘Charleston’ zei. Dat is het meest tot de verbeelding sprekende beeld dat bij de jaren 20 hoort. Dat en veel meer, inclusief bijpassende accessoires, vind je bij dit thema.

Charleston

Als de dames in de jaren 20 gingen dansen, dan dansten zij vaak de Charleston. De kleding die daarbij hoort is zo typerend, dat wij nu dergelijke kleding vaak Charlestonjurken noemen. Tot zover de geschiedenis, nu terug naar het heden. Ga voor een jurk uit onze collectie als je bijzonder voor de dag wil komen. Overigens hebben wij, naast verschillende Charlestonoutfits, ook sexy flapperjurken in ons aanbod.

Frackjas of kostuum

Voor de heren denken wij bij dit thema vooral aan de frackjas, ook wel billentikker genoemd, of aan een prachtig herenkostuum. Een hoge hoed mag niet ontbreken – deze hebben wij in diverse kleuren beschikbaar. Denk maar richting Charlie Chaplin, dan zit je aardig in de richting. Wil je dus matchen met je vriendin of wil je gewoon zomaar de show stelen? Vraag die ene dame die je op het oog hebt ten dans en wie weet slaat de vonk over!

Accessoires

Bij een Charlestonoutfit hoort een mooie hoofdtooi met een veer eraan. De dames maakten in de jaren 20 veelal gebruik van een uitschuifbare sigarettenhouder. Veel sjieker dan een peuk in je hand en je handen bleven ook mooi. Heren droegen opvallende brillen met een strak, zwart montuur en het ontbrak hen niet aan de nodige gezichtsbeharing: bakkenbaarden, een snor en een sik sierden de gezichten. En dat alles heeft Feestding.nl bijna honderd jaar later in het assortiment!

38 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

38 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst