Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Ik hou van Holland - Toppers 2014

Dit jaar is het thema van de Toppers in Concert: Ik hou van Holland. Het grootste meezingfeest van het jaar wordt dit jaar gehouden op 23 en 24 mei in de Amsterdam Arena.

Feestding.nl is als eerste van de kostuumshops op de hoogte van het nieuwe thema van de Toppers: Ik hou van Holland! En ben je dan al zo snel op de hoogte, dan moet je daar natuurlijk op inspelen met bijpassende Ik hou van Holland kostuums. Lees snel verder wat wij voor jou als concertbezoeker in gedachten hebben. Je zult niet onderdoen voor Jeroen, Gerard en René!

Holland

Er zijn een paar momenten waarop we allemaal heel vaderlandslievend zijn: als het Nederlands elftal voetbalt (en vooral als we winnen) en als de Toppers zingen. Een beter passend thema dan ‘Ik hou van Holland’ hadden de heren dan ook niet kunnen kiezen! Passende Toppers kleding bij dit thema heeft natuurlijk veel te maken met molens, klompen, koeien en harten. Feestelijke en grappige kostuums zijn het devies.

Nationale kleuren

De ArenA zal tijdens de Toppers-concerten rood-wit-blauw en oranje kleuren. Dat zijn immers onze nationale kleuren en daar zijn we trots op! Wij hebben ervoor gezorgd dat er meer dan genoeg kleding in deze kleuren verkrijgbaar is in onze shop. En bij ‘houden van’ denken we aan harten, dos je bijvoorbeeld uit als hartenkoningin. Uiteraard hebben we ook vele bijpassende accessoires zoals pruiken, boa’s enz.

Zee en land

Nederland is een waterland en het kan bijna niet anders of de Toppers brengen een aantal van die gezellige oud-Hollandse zeemansliedjes ten gehore. Wat past daar beter bij dan een matroos of een matroosmeisje? Ook het imago van boerenland laten we niet onderbelicht: kies voor een grappig koeienkostuum of ga als boerendochter. Het wordt gegarandeerd feest als je naar de Toppers gaat in een kostuum van Feestding.nl!

Artikelen 1 tot 360 van 447 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 360 van 447 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2