Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Superhelden

Of je nu groot bent of klein, man of vrouw: iedereen droomt er wel eens van om een dagje een superheld te zijn. Met de kostuums van Feestding.nl kan dat! Het maakt niet uit of jouw held een tekenfilmfiguur is of een artiest of nog iets anders: met carnaval of een themafeest heb jij de gelegenheid om je uit te dossen als jouw eigen superheld.

Filmhelden

Geen wereld zo vol met helden als de filmwereld. Kinderhelden zoals Pippi Langkous: meisjes en vrouwen trekken een echte Pippi-jurk aan met kniekousen en een oranje pruik. En die pruik heeft natuurlijk van die kenmerkende vlechten. Of superhelden waar jongens en mannen tegenop kijken zoals Zorro. Lekker mysterieus in het zwart, compleet met hoed, oogmasker en snor.

Muziekwereld

Door de jaren heen heeft de muziekwereld heel wat helden voortgebracht. Niet zelden om meer dan alleen hun muziek, ook hun levensstijl deed ertoe! Wie was jouw idool, jouw muziekheld? Of was het misschien een hele groep, zoals de Beatles? Meteen een leuk idee als je als groep feest gaat vieren: ga met z’n allen als de Fab Four! Wie jouw idool ook is, wij hebben het passende kostuum.

Held met een twist

Je hoeft natuurlijk niet helemaal een kopie van je superheld te zijn, je kunt er ook je eigen draai aan geven. Neem bijvoorbeeld een paar damesoutfits: catgirl, Marilyn Monroe of bandiet. Allemaal sexy kostuums waarmee je net even anders voor de dag komt. En Obelix was natuurlijk geen kind meer, maar wel een kinderheld: dit kostuum is dus ook voor kinderen verkrijgbaar. Laat je inspireren!

27 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

27 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst