Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Sprookjes

Tja, sprookjes… Moeten we dit thema echt nog toelichten? Iedereen kent ze toch? Ach, waarom ook niet. Het thema is te leuk om te laten liggen. Of het nu gaat om de sprookjes van de gebroeders Grimm of de creaties van Walt Disney: jong en oud houdt ervan. Maar iedereen heeft zijn eigen voorkeur, en laten wij nou net voor ieders voorkeur een kostuum hebben!

Prinses

Er zijn maar weinig meisjes die er nooit van hebben gedroomd: een echte prinses zijn. En hoe ziet zo’n prinses er dan uit? Juist, ze heeft een prachtige jurk aan en een kroontje op haar hoofd. Sprookjesfiguur bij uitstek dus! Denk maar eens aan Assepoester of Doornroosje. Hier bij Feestding.nl verkopen we zulke prinsessenjurken natuurlijk ook, net als de bijpassende accessoires.

Jongens

Ook bij de jongens spreken sprookjes en aanverwante verhalen tot de verbeelding. Neem Zorro, met zijn zwaard en masker. Of een magiër zoals Merlijn, zo weggeplukt uit King Arthur. Zo kunnen de jongens wel voor de dag komen! En wie weet maken ze dan een onuitwisbare indruk bij de prinsessen in de klas. Zwaaiend met hun zwaard of toverstaf zijn ze erg stoer.

Gevarieerd aanbod

Sommige sprookjesfiguren zijn ook voor volwassenen te leuk om te laten liggen. Het maakt niet uit naar wat voor gelegenheid je gaat – carnaval, een themafeest of iets anders. En het maakt ook niet uit of je alleen gaat of met je dochter, voor wie dezelfde jurken beschikbaar zijn. Maar in zo’n sexy jurk, waarmee je je verkleedt als bijvoorbeeld Roodkapje of Sneeuwwitje, scoor je altijd punten!

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst