Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Muziek

Dit thema is onmisbaar in het dagelijks leven: muziek. Overal waar je komt hoor je het. Dus wat is nou voor de hand liggender dan dit thema te kiezen voor bijvoorbeeld carnaval? Een muziekthema leidt meteen tot gespreksstof, want iedereen heeft zijn eigen voorkeur en er dus een mening over. Laat je verrassen door het aanbod in deze categorie bij Feestding.nl.

De eerste popmuziek

In de jaren 50 werd de eerste ‘moderne’ popmuziek geproduceerd. In de film Grease komt die muziek veelvuldig aan bod, dus als je je verkleedt als John Travolta of Pink Lady zit je al goed. Wij hebben John Travolta-pakken in diverse kleuren. Ongekend populair in die tijd was natuurlijk ook Elvis, King of Rock. Een Elviskostuum vind je hier in de meest luxe uitvoering die je kunt bedenken.

Jaren 80

Ook de jaren 80 spreken tot de verbeelding als je het over muziek hebt. De disco was the place to be op zaterdagavond! Verkleed je als 80’s popster of ga als Michael Jackson. Zijn film en gelijknamige hit Thriller zijn wereldwijd bekend, geen mens die je niet als zodanig zou herkennen. Behalve deze popsterrenkleding kun je natuurlijk ook gewoon kiezen voor swingende outfits zoals een catsuit, of je beperkt je tot een pruik van een van sterren van ABBA!

Hedendaagse muziek

Eén van de meest besproken popartiesten van de laatste decennia is Amy Winehouse, al werd ze niet oud. Wij hebben een parodie op haar in ons assortiment: Amy Beerhouse. Voor de heren natuurlijk niet geschikt, maar zij kunnen zich dan weer uitdossen als heuse rockster. Ook bij dit thema geldt: je outfit is pas compleet met accessoires, dus neem die microfoon ter hand en feest er lustig op los!

43 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

43 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst