Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Galakostuums en -jurken

Alweer zo’n mooi thema dat echt tot de verbeelding spreekt: gala! Iedereen heeft daar zijn of haar eigen beeld bij. Er zijn ook zoveel gelegenheden waarbij je van je feest een galafeest kunt maken! En ook de keuze voor je galakostuum of je galajurk is groot. En dan hebben we het nog niet eens over de bijpassende accessoires! Wil jij er voor weinig geld en op een makkelijke manier prachtig uit zien?

Themafeest: gala

Zoveel soorten feesten als er zijn, zoveel feesten kunnen ook gala als thema hebben. Denk bijvoorbeeld aan een schoolfeest, een kerstbal of oudjaarsfeest. Heb je geen themafeest op het programma staan en wil je toch als een heuse beroemdheid verschijnen? Dan ga je toch gewoon met carnaval in zo’n prachtige jurk of galakostuum uitgedost! Wij houden je niet tegen…

Enorme keuze

Voor zowel dames als heren is er veel verkrijgbaar voor een galafeest. De heren kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een frackjas in diverse kleuren, met of zonder glitter. Voor de dames hebben wij vele jurken in het assortiment: van een retro jaren 20 flapperjurk tot een lange stretch cocktailjurk in diverse kleuren. Je maakt het zo gek als je zelf wilt, met veel of weinig bling-bling. Aan jou de keus!

Maak het af met accessoires

Een hoge hoed, een sigarettenhouder, een boa: zomaar een greep uit het grote assortiment aan accessoires bij Feestding.nl. Sieraden in zilver en goud, lange handschoenen tot over de elleboog: je maakt je gala-outfit helemaal af met accessoires. Maar ook hier geldt: aan jou de keuze hoe bont je je outfit maakt. Maar als je het aan ons vraagt, kan het niet opvallend genoeg!

32 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

32 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst