Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Film en komedie

Op zijn tijd is het wel eens lekker om het leven van alledag te laten voor wat het is. Je kunt op vakantie gaan of de kroeg in duiken, maar wat is nu makkelijker dan de realiteit even ontvluchten met een goede film? Bijna iedereen heeft wel een favoriet genre of een favoriete acteur of actrice. Helemaal leuk dus om tijdens carnaval of een themafeest als zodanig verkleed te gaan!

Filmhit: Grease

Wie kent deze enorme kaskraker niet: Grease! Stoere John Travolta met zijn vetkuif en mooie sexy Olivia Newton John. Deze film leverde de kostuummakers heel wat inspiratie op. Gaan de dames als Pink Lady, compleet met petticoat en de heren als Danny Zuko in John Travolta pak? Zoek dan niet langer, maar kies voor gemak en ga voor een kostuum van Feestding.nl!

Horror

Nog zo’n genre dat veel liefhebbers kent: horror. Een hele reeks films is gemaakt over Halloween en wie kent niet de boekverfilmingen van Stephen King? Je houdt ervan of je haat het. Behoor jij tot de eerste groep, dan ben je hier aan het goede adres. Jaag de andere feestgangers de stuipen op het lijf als zombie-arts of zombievrouw! Het wordt zeker weten een feest om nooit te vergeten!

Klinkende namen

Er zijn zoveel filmgenres dat we ze hier onmogelijk allemaal kunnen noemen. Toch zijn er nog wat filmfiguren die we echt nog even willen noemen: kinderheld Pippi Langkous bijvoorbeeld. Kostuum verkrijgbaar voor vrouwen en meisjes. En Marilyn Monroe, filmster bij uitstek! Ook over figuren uit de oudheid zijn veel films gemaakt, bijvoorbeeld over Cleopatra. Kortom, van GI Joe tot Sherlock Holmes: in onze webshop vind je de meest uiteenlopende kostuums.

33 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

33 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst