Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Cartoon en tekenfilm

Hele tv-zenders zijn eraan gewijd: tekenfilms. Zenders zoals Cartoon Network kunnen er volledig van bestaan. Dat is niet voor niets: jong en oud houdt ervan. Ja, ook jij kijkt nog wel eens stiekem naar Mickey Mouse of een andere tekenfilmserie, daar hoef je je niet voor te schamen. Kies je eigen favoriete tekenfilmfiguur en ga als hem of haar uitgedost met carnaval of bij een themafeest.

Kinderen en tekenfilms

Als je zelf liever niet als cartoonheld verkleed gaat, wil je kind het misschien wel. Welk kind vindt dat nou niet stoer? En je kunt ook nog samen gaan: een grote en een kleine Obelix bijvoorbeeld. Wat een feest, je kind vindt het vast geweldig! Zowel jongens als meisjes kunnen bij Feestding.nl terecht. Zoveel mensen, zoveel wensen: aan ieders voorkeur is gedacht.

Volwassenen: sexy twist

Met name voor de dames zijn sexy outfits verkrijgbaar waarmee zij zich prima kunnen uitdossen als hun favoriete tekenfilmfiguur, maar dan met een volwassen draai eraan. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Minnie Mouse jurkjes, of trek alle aandacht naar je toe als Princess of Thieves! En Catwoman is natuurlijk hét toonbeeld van sexy.

Disney

Walt Disney is natuurlijk de bedenker van heel wat tekenfilms, al dan niet van reeds bestaande sprookjes. Kostuums die zijn figuren uitbeelden mogen dan ook niet ontbreken in ons assortiment! We noemden Minnie Mouse al even en daar hoort natuurlijk Mickey Mouse bij. Of wat dacht je van Sneeuwwitje? Voor groot en klein verkrijgbaar. Laat je verrassen door ons aanbod!

16 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

16 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst