Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Prinsen en prinsessen

Elk meisje droomt ervan: een prinses zijn. In een roze jurk met een tiara op haar hoofd. Wordt zo’n meisje dan groter, dan droomt zij over haar prins op het witte paard. En welke jongen wil die prins nu niet zijn? In deze categorie komen we behalve prinsen en prinsessen ook andere figuren tegen, zoals ridders, feeën en het personeel van de hofhuishouding.

Koninklijk

Prinsen en prinsessen wonen op een kasteel, samen met de koning, koningin en hun personeel. Al in de Middeleeuwen streden ridders voor hun koninkrijk, niet in de laatste plaats om een wit voetje te halen bij de koning. Aan hem moest hij immers de hand van de prinses vragen. In slechts een paar zinnen noemen we al heel wat figuren waarvoor wij kostuums aanbieden. Je hoeft dus niet langer na te denken wat je deze carnaval als thema kiest. Ook leuk als groep!

Uit een sprookje

In zo’n prachtig kostuum van Feestding.nl zie je eruit alsof je zo uit een sprookje stapt. Prinsen, prinsessen, feeën en ridders komen in groten getale voor in sprookjes en ook hier bij ons! De drie musketiers, de barones, de markiezin en de hofdame ontbreken ook geen van allen. Maar ook figuren uit de echte heden en verleden ontbreken niet: denk bijvoorbeeld aan Cleopatra, Napoleon en onze eigen koning Willem Alexander.

Op het witte paard

Een strijdende ridder en een prins: bij beide hoort een (al dan niet wit) paard. Heren, neem je zwaard ter hand en verover die meisjesharten! Ga met carnaval als ridder van de ronde tafel of kies voor een statig prinsenkostuum voor een themafeest. We zeiden het al: dit is ook een leuk thema voor de hele groep, bijvoorbeeld in de carnavalsoptocht. Te paard, te paard! Of draven wij nu te ver door?

100 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

100 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst