Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Piraten en Zeelui

Sinds de filmserie Pirates Of The Caribbean met Johnny Depp in de hoofdrol als Captain Jack Sparrow werd het thema piraten en zeelui nog populairder dan het al was. Overal kom je ze tegen: de piraten met een Caribisch tintje, allemaal fans van het ruige zeeleven. Niet alleen de heren kiezen massaal voor zo’n stoer piratenkostuum, maar ook de dames gaan overstag voor een mooie piratenjurk. Bij Feestding.nl is het uiteraard allemaal verkrijgbaar.

Kapitein of matroos

Behalve piraten zijn er op zee natuurlijk nog veel meer figuren te vinden. Denk alleen al aan de marine met zijn matroos of aan een cruiseschip met zijn kapitein. Wil je de meisjesharten op hol jagen als aantrekkelijke matroos of ga je liever strak in het pak als kapitein? Aan jou de keus, er is voor ieder wat wils. Voor dames is er bijvoorbeeld het kostuum van matroosmeisje en ook kinderen worden niet overgeslagen bij Feestding.nl.

Piratensets met accessoires

Ook de accessoires mogen niet ontbreken. Ooglapjes, bandana’s, juwelen en munten bijvoorbeeld zijn los verkrijgbaar, maar ook als heuse piratensets. Dat alles veelal rijkelijk versierd met levensechte schedels. Daarmee kom je in een klap goed voor de dag. Voor andere zeelui zijn er onder meer mutsen en petten verkrijgbaar. Ga snel op zoek en maak je outfit compleet!

Viking

Vikingen vormen met hun rijke geschiedenis een aparte categorie zeelui. Deze plunderende krijgers kwamen over zee vanuit het Noorden ons continent binnen. Zie je het al voor je: jij verkleed als zo’n Viking, de schrik van het feest? Met onze kostuums is dat geen probleem! Wij bieden complete Vikingpakken in diverse soorten en maten, voor jong en oud. Gegarandeerd een succes!

141 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

141 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst