Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Halloween Kostuums

Elk jaar aan het eind van oktober, 31 oktober om precies te zijn, is het Halloween. Ook in ons land wordt Halloween steeds vaker gevierd. Halloween is hét feest bij uitstek om eens lekker los te gaan op je engste kostuum! Bij Feestding.nl ben je aan het juiste adres om een Halloweenpak uit te kiezen dat uniek is. Dus of je nu als spook, heks, vampier of in een skeletpak verkleed wilt gaan: er is voor ieder wat wils.

Horror

Gebruik deze uit Amerika overgewaaide traditie om je des duivels te kleden. Hoe meer horror in je kostuum, hoe liever. Gotic thema’s zijn helemaal hot met Halloween. Of je gaat als mummie, die doet het altijd goed. Jouw ‘trick-or-treat’ wordt met deze Halloween pas echt geslaagd als je voor een kostuum van Feestding.nl gaat.

Schedels

Ook over de accessoires hebben wij bij Feestding.nl goed nagedacht. Wat dacht je van een schedel of van botten die bijna niet van echt te onderscheiden zijn? Allerhande pruiken zijn voorhanden: ga je voor een heksenpruik, een duivelse pruik of welke andere Halloweenpruik dan ook? Of ga je onherkenbaar achter een spookmasker? Hoe meer horror, hoe beter!

Kostuums voor jong en oud

Met ‘Trick-or-treat’ gaan kinderen langs de deur om zoveel mogelijk snoep te verzamelen. Schattige kleine spookjes of angstaanjagende duivels, je ziet het op 31 oktober allemaal. Volwassenen verkleden zich vooral voor de themafeesten met Halloween. Maar of je nu man of vrouw bent, jong of oud: Feestding.nl maakt van elke Halloween een knallend feest!

155 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

155 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst