Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Cowboys en Indianen

Stel je eens voor: rijdend op je paard de horizon tegemoet… Typisch een beeld uit een western, nietwaar? Een genre dat nog altijd volle zalen trekt. Het is dus niet voor niets dat dit thema zo ongekend populair is op feestjes! Met carnaval of op een themafeest kun je je als cowboy of indiaan goed onderscheiden van al die andere als je voor een kostuum van Feestding.nl kiest.

Net als in de film

We haalden het al even aan: er zijn ontelbare westerns gemaakt. Een thema dat tot de verbeelding spreekt: wie ziet er immers nog cowboys en indianen zoals in de film? Extra leuk dus als je in zo’n kostuum even uit je dak kunt gaan met holsters en pistolen in een cowboykostuum. Of rondjoelen met je hand voor je mond met strepen op je bruingeschilderde wangen en een verentooi op je hoofd, het kan allemaal.

Cowboyhoed of indianentooi

Feestding.nl zou Feestding.nl niet zijn als er niet ook ontelbare accessoires bij dit thema te krijgen waren. Een cowboyhoed is verkrijgbaar in alle soorten, maten en materialen: van stro tot suède of plastic. Ook een indianentooi mag bij dit thema niet ontbreken. We hebben vele geweren en pistolen in ons assortiment, evenals holsters en handschoenen.

Ook andere karakters

Behalve cowboys en indianen zijn ook andere karakters denkbaar die je hieronder kunt scharen. De dames kunnen zich sexy uitdossen als saloon-dame of indianenmeisje, of kiezen voor het kostuum van een cowgirl. Voor de heren is de rol van sheriff een goed alternatief, of je gaat als Mexicaan. Uiteraard zijn wij ook de kinderen niet vergeten en hebben wij ook kleding voor hen in dit thema.

124 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

124 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst