Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Clown & Circus kostuums

In het circus is het altijd de clown met de rode neus die de lachers op zijn hand krijgt. Wil jij met carnaval of op het kinderfeestje van je kroost de lachers op je hand? Dan weet je wat je te doen staat. Met het uitgebreide aanbod van Feestding.nl komt het met je kostuum wel goed, de grappen mag je er zelf bij verzinnen. Ben je geen grappenmaker en ga je liever als een andere circusartiest? Ook dat kan bij ons.

Clowns en aanverwanten

Naast clownkostuums hebben we ook prachtige outfits voor wie als harlekijn of joker wil gaan. Uiteraard hebben we ook pruiken in ons assortiment: van traditionele ‘clown-oranje’ krullen tot een haardos met shock-effect in alle kleuren van de regenboog. En of je nu 8 of 80 bent, naar een themafeest of een kinderpartijtje gaat, een clown kan altijd.

Circusartiesten

In het circus kom je een keur aan artiesten tegen: je hebt natuurlijk de besnorde circusdirecteur met al zijn aanzien, de stoere dompteur die gevaarlijke leeuwen temt en een gekke aap in een pakje die zijn kunsten aan het publiek vertoont. Komen er al genoeg clowns op je feest, dan kies je voor een van deze prachtige alternatieven. Je wordt de talk of the town!

Traditioneel en toch populair

Al sinds jaar en dag gaan mensen verkleed als clown of een andere circusartiest. Dat maakt het thema echter niet minder populair! In elke carnavalsoptocht en op menig kinderpartijtje zie je wel weer zo’n gekke clown voorbij komen. Ben je nog nooit overstag gegaan voor zo’n kleurrijk kostuum of een hoge hoed? Laat je dan nu verleiden op Feestding.nl!

51 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

51 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst