Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

1001 nacht kleding

Ze zijn alom bekend: de sprookjes uit 1001 nacht. Daarbij denk je aan het Verre Oosten en de kleurige kledij die je daar vindt. Pretparken genoeg die op dit thema inspelen, bijvoorbeeld dat ene park in Brabant met zijn Fata Morgana.

Arabische sferen

In de sprookjes van dit thema komen allerlei Arabische types voor en allemaal hebben ze een eigen kostuum. Bij Feestding.nl vind je dan ook vele kostuums en bijbehorende accessoires waarmee je je eigen sprookje kunt uitbeelden. De keuze is reuze: heren kunnen zich uitdossen als Arabische sheik of prins, sultan of farao. Voor de dames zijn er paillettenjurkjes in alle denkbare kleuren, mooie waarzegsteroutfits en sexy harempakjes. En dit is slechts een greep uit het assortiment!

Een en al mystiek

Alle sprookjes, mythes en sages spreken tot de verbeelding, maar die van 1001 nacht doen dat nog een beetje extra. Ze zijn omgeven van mystiek en mysterieuze figuren. Wat dacht je van Cleopatra, badend in ezelinnenmelk? Of een Arabische prins met zijn harem? Toetanchamon en andere farao’s uit het oude Egypte? Al deze figuren zijn bij ons vertegenwoordigd.

Veelzijdige accessoires

Je outfit is pas af als je deze combineert met bijpassende accessoires. Uiteraard voorziet Feestding.nl daarin. Armbanden en ringen met slangen bijvoorbeeld, heel typerend voor de Egyptische types. Ook sieraden en riemen met munten eraan en allerlei maskers vind je hier terug. Wat houdt je nog tegen? Kijk verder en creëer je eigen sprookje!

262 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

262 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst