Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Pruiken en accessoires

Hier bij Feestding.nl hebben wij genoeg pruiken en accessoires om er een aparte categorie van te maken! En het leuke is dat nephaar en alle andere accessoires waarmee je je outfit compleet maakt, niet alleen aan carnaval zijn voorbehouden. Vrijgezellenfeesten, themafeesten, de decembermaand – zomaar een kleine greep uit de mogelijkheden.

Pruiken

Voor heren, dames en kinderen zijn pruiken in verschillende kleuren en diverse kapsels verkrijgbaar. Als je echt wil veranderen in het type dat je gaat uitbeelden, is een pruik wel een must! Waar is een clown zonder zijn rode krullenpruik en wat moet een Pippi Langkous zonder oranje vlechten? Behalve haar voor op je hoofd is er voor de heren ook haar voor op en aan het gezicht: er zijn complete sets met baard, snor en bakkebaarden verkrijgbaar.

Op het hoofd en gezicht

Hoofdbedekking. Ook weer zo’n onderwerp met de meest uiteenlopende artikelen. Vele kleuren hoofdbanden voor dames en meisjes, vele hoeden en petten voor de heren en jongens. En maskers, wat dacht je daarvan! Oogmaskers, complete gezichtsmaskers, brillen en alles ook weer voor jong en oud. Maak het geheel af met bijpassende sieraden en make up of schmink en het feest kan beginnen.

Wapens en nog veel meer

Ook wapens mogen niet ontbreken als je bijvoorbeeld als ninja of als cowboy verkleed gaat. Zwaarden, geweren en kogelriemen vind je dus ook in onze webshop. Wil je extra opvallen, neem dan eens een kijkje bij de opblaasbare accessoires. Een bierbuik die voor vele doeleinden geschikt is of een opblaasbare aap voor op je schouder. Wil je je spullen ook kunnen wegstoppen om je handen vrij te hebben voor een biertje, gun jezelf dan ook een bijpassend tasje.

Artikelen 1 tot 360 van 1894 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 360 van 1894 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5