Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Over Feestding

Feestding.nl is een inspirerende online shop met carnavalskleding voor iedereen. Feestding.nl richt zich tot de stijlbewuste feestganger die altijd op zoek is naar de beste en mooiste feestkleding. Omdat we niet alleen via een webshop werken maar ook via winkels opereren in verschillende plaatsen in Nederland is er voor de klant altijd de mogelijkheid om daar kleding te passen, eventueel te ruilen of te retourneren. Dit wekt vertrouwen en transparantie welke wij ten alle tijden zullen waarborgen.

Snelle klantenservice

Omdat jij centraal staat op feestding.nl vinden we een snelle klantenservice erg belangrijk. Via Facebook en Twitter kunnen we je snel helpen met veel vragen. Heb je een vraag laat het ons dan direct weten.

Ons assortiment

Bij Feestding.nl vind je een gigantisch assortiment aan carnavalskleding, het hele jaar door. Carnavalskostuums voor iedereen die van carnaval houdt. En wil je het carnavalsgevoel het hele jaar vasthouden? Kom dan regelmatig terug op onze site om de nieuwste trends te volgen. Trots zijn wij op het grootste assortiment pruiken van heel Nederland. Wij streven naar een levering binnen 2 dagen, helaas kunnen wij dit niet altijd waar maken. Tijdens de carnavalsperiode is het bij ons zo druk dat u rekening moet houden met een langere levertijd, u als klant krijgt in dat geval altijd per e-mail bericht van ons.

Geschiedenis

Feestding.nl is begonnen met een outlet winkel aan de pollenbrink in Bemmel. Wij verkopen daar grote kledingmerken voor stuntprijzen. Tijdens de jaarwisseling wordt deze winkel omgebouwd naar een feestwinkel voor de carnavalsperiode. Al snel werd duidelijk dat dit een gat in de markt is en het jaar daarna hadden we al 3 winkels in Zevenaar, Beneden leeuwen en Bemmel. In de loop der jaren groeide de vraag naar carnavalskleding gestaag en werd de vraag naar een on-line shop steeds groter. Daarom is er sinds 2014 FEESTDING.NL de allergrootste en goedkoopste on-line feestkleding winkel van Nederland. In deze online shop vind u het grootste feest assortiment van Nederland.

 

Vragen?

Heb je nog vragen over feestding.nl? Stuur een mail naar: klantenservice@feestding.nl of neem contact op met onze klantenservice via Facebook of Twitter. Wij danken u voor uw bezoek aan onze site. Laat het een fantastisch feest worden.! Het Feestding.nl- team

 

Bedrijfsgegevens

Feestding.nl is onderdeel van Wazo VOF

Feestding.nl
Ringdijk 62,
6681TZ Bemmel
Tel: 085 - 401 6226
Mail: info@feestding.nl 

KVK: 53533887
BTW: NL850917013B01 

IBAN: NL70SNSB0852931344

Klantenservice: klantenservice@feestding.nl