Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Groot aanbod aan carnavalskleding voor kinderen

Unieke, betaalbare carnavalskleding voor kinderen
Ook voor originele en goed betaalbare carnavalskleding voor kinderen kun je op Feestding.nl terecht, of je kind nu een traditioneel kostuum zoals een piratenpak en prinsessenjurk wil dragen of liever als banaan of sneeuwman verkleed gaat. In onze uitgebreide collectie verkleedkleding en accessoires die jaarlijks wordt vernieuwd, vinden kinderen keer op keer een outfit waarin ze verrassend verkleed op het (carnavals)feest verschijnen.

Verrassend lage prijzen
De verkleedkostuums in onze webshop zijn van een goede kwaliteit, maar nog veel belangrijker vinden we het dat we kostuums met een uniek design voor een scherpe prijs aan kunnen bieden. Kinderen groeien snel uit hun kleding en willen bovendien volgend jaar toch weer een nieuw verkleedpak aan, waardoor de kostuums vaak slechts één of enkele malen worden gedragen. Zonde om daar veel geld voor neer te leggen, vinden wij. In onze shop vind je daarom voornamelijk goedkope carnavalskleding.

Een uitgebreid assortiment verkleedkleding
Veel kinderen vinden het prachtig om zich flink uit te dossen en zich zo gek, griezelig of mooi mogelijk te verkleden. Dat kan met ons uitgebreide assortiment carnavalskleding en bijbehorende accessoires zoals hoeden en maskers. Kies voor een griezelig skeletkostuum, wees een stoere politieman, magisch elfje, coole cheerleader of schattig muisje... In onze unieke, uitgebreide verkleedkostuums wanen kinderen zich voor even een totaal ander personage. Uiteraard leuk om te dragen tijdens carnaval en andere verkleedfeestjes, maar ook onmisbaar in de verkleedkist thuis.

Verkleedkostuums voor kinderen bestellen
De carnavalskleding voor kinderen op Feestding.nl is verkrijgbaar in diverse maten. Voor elke leeftijdscategorie hebben we kostuums geselecteerd die passen bij de doelgroep. Denk aan een schattig paddenstoelenpakje in maat 104 en een kostuum voor stoere ninja's dat verkrijgbaar is tot maat 158. Je bestelt de verkleedkleding voor kinderen snel en eenvoudig in onze webshop. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

179 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

179 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst