Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Carnavalskleding Nederland

Even helemaal iemand anders zijn in de carnavalskleding van feestding.nl

Heb jij enig idee waar de behoefte vandaan komt om je tijdens carnaval te hullen in carnavalskleding? Dat heeft alles te maken met het omdraaien van het rollenpatroon. De traditie om jezelf te verkleden gaat al terug tot de Romeinen. Gedurende één dag per jaar verkleedde het volk zich destijds als de mensen uit de hoogste klasse, die omgekeerd gekleed gingen als een 'plebejer'. Hoewel de machtsverhoudingen vandaag de dag flink veranderd zijn, kun je in het aanbod van carnavalskleding nog steeds wel iets terug zien van die gedachte om de rollen tijdelijk om te draaien. Denk maar eens aan het koningskostuum, de prinsessenoutfit of de priester en de dorpspastoor. 

Feestartikelen

Jezelf verkleden brengt ook het kind weer in je boven. Carnavalskleding heeft dan ook de functie om eens helemaal iemand anders te zijn. Als kind vereenzelvigde je je compleet met je outfit. In het cowboypak werd je ook daadwerkelijk die cowboy. Tijdens carnaval kun je ongestraft in de huid van een ander kruipen. Opeens ben jij die sexy nachtzuster of die stoere bolster die je gedurende de rest van het jaar eigenlijk altijd verborgen houdt. Het kan nog veel gekker natuurlijk. Je kunt je tijdens het carnavalsfeest verkleden zoals je zelf wilt. Draag jij bijvoorbeeld een Tartan short waar twee blote billen uitsteken, dan zal niemand daar vreemd van opkijken. Carnaval is tenslotte juist een festijn waar lol en plezier voorop staan. Wanneer je lekker aan het rondhossen bent in een carnavalskostuum met een flinke knipoog dan zul je al snel een glimlach op de gezichten van de andere carnavalsvierders weten te toveren. 

Carnavalskleding en feestartikelen bestel je via feestding.nl

Carnavalskleding bestellen, doe je via feestding.nl. Je vindt er de beste, leukste en goedkoopste collectie feestkleding en feestartikelen. Wanneer je rondneust op onze website kom je vanzelf al helemaal in de carnavalssfeer. En wat is er nu leuker dan je eigen unieke carnavalsoutfit samen te stellen? Naast een uitgebreid assortiment van carnavalskostuums kun je bij ons ook terecht voor allerlei bijbehorende accessoires zoals pruiken. hoeden, brillen en maskers. 

Feestkleding en Carnavalsartikelen: Perfect voor leuke feestjes en Carnaval

Wil jij goed voor de dag komen tijdens het carnaval? In ons uitgebreide aanbod van feestkleding vind je ongetwijfeld alles wat je nodig hebt voor een perfecte verkleedpartij. Naast het carnaval ben je bij feestding.nl ook aan het juiste adres voor feesten zoals Halloween, een retro discoavond, of een vrijgezellenfeest. Wij leveren snel door heel Nederland. Bovendien is de verzending gratis bij een bestelling van 50 euro of meer.