Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Sport en spel

Ben je altijd al sportief en wil je dat met carnaval nog eens benadrukken? Of hang je normaal gesproken lui op de bank en wil je je eens van een andere kant laten zien? Het thema sport en spel biedt kostuums voor diverse sporten, voor man en vrouw, voor jong en oud. Of ga als compleet team: bedenk een yell en feesten maar!

Football

American Football is in Amerika wat voetbal voor ons is: wij winnen en zij verliezen. Maar anders dan bij ons voetbal is de kleding die de spelers dragen: shirts met enorme schoudervullingen, helmen en zwarte strepen op de wangen. Dat ziet er spectaculair uit! Zo wil jij er ook vast wel eens uitzien. Laat je toejuichen door een team van cheerleaders en je voelt je helemaal het heertje.

Grand prix

De autosport wordt door menigeen vanaf de bank beoefend als fanatiek toeschouwer. Waan je nu een echte Formule 1-coureur met zo’n prachtig kostuum van Feestding.nl! Ook de dames komen bij deze sport aan hun trekken. Zij kunnen aan de zijde van hun coureur verschijnen als pitspoes in een sexy overall. Je wordt de eyecatcher van het feest in het opvallende rood!

Prima ballerina

Een sport die wat verkleedpartijen betreft toch wat meer aan de dames toebehoort: ballet. Wij hebben balletpakjes en tutu’s in verschillende mooie kleuren in ons assortiment. Zelfs een ballerinapakje voor heren is hier bij Feestding.nl verkrijgbaar! Doe je haar strak naar achteren, trek zo’n mooi pakje met een tutu aan en dans er lustig op los.

24 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

24 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst