Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Politie en boeven

Je kunt rond prime time de tv niet aanzetten of er is wel een CSI-variant bezig. Zo ongeveer elke zichzelf respecterende Amerikaanse stad heeft al een eigen versie. Politie versus boeven, goed versus slecht: dat doet het altijd goed. Hier bij Feestding.nl spelen wij daar graag op in..

De sterke arm

Handhavers van de wet, de sterke arm: welk woord je ook gebruikt, iedereen weet meteen wat je bedoelt. En dat beperkt zich niet alleen tot de grens, maar ook daarbuiten. Wat dacht je van de Engelse Bobby of de New Yorkse cop? Behalve de traditionele politiepakken heeft dit thema bij ons ook een internationaal tintje. Wil je je wel van de goede kant laten zien, maar vind je politie iets te gewoon? Ga dan voor technische recherche of een heus SWAT-kostuum..

Boeven en criminelen

Tegenover de brave agenten en aanverwanten staan de boeven en criminelen. Al van oudsher gekleed in een gestreept boevenpak achter de tralies. In de USA kleuren oranje gevangenisoveralls de gangen van de bajes. Laat jij je tijdens carnaval of een themafeest van je gevaarlijkste kant zien? Of ben je een dame geef je je boeventronie liever een sexy uitstraling? Kan allemaal..

Maak je outfit compleet

Agenten, detectives, rechercheurs enz. hebben allemaal zo hun eigen accessoires. Denk je aan Sherlock Holmes, dan denk je aan een pijp. Agenten hebben een knuppel tot hun beschikking en bij menigeen hangt een pistool in het holster. Voeg nog een paar handboeien toe en je weet zeker dat die ene boef niet meer kan ontsnappen! En ben je als boef eenmaal achter de tralies gezet, dan kun je geen kant op met die enkelband.

61 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

61 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst