Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Piloten en Stewardessen

Iedere man herinnert zich nog hoe graag hij piloot wilde worden toen hij nog een klein jongetje was. Misschien werd die droom geen werkelijkheid, maar nu kan dat alsnog: waan je een stoere piloot in een statig uniform of laat menig dameshart sneller kloppen als gevechtspiloot. En de dames? Die laten zich natuurlijk van hun sexy kant zien, verkleed als stewardess.

Stoer of sexy

Met de luchtvaartkostuums van Feestding.nl kom je goed voor de dag. De heren als stoere piloot en de dames als sexy stewardess. Dat sluit mooi op elkaar aan! Wij hoeven vast niet uit te leggen wat de Ten Miles High Club is? Verkleed je met carnaval in aantrekkelijk vliegenierskostuum en word lid van deze beroemde club!

Variatie genoeg

Toch hoeven de dames niet per definitie heel stereotiep als stewardess verkleed te gaan: wij beschikken ook over dameskleding voor het beroep van pilote. Uiteraard zijn wij ook de kinderen niet vergeten. Aan accessoires ontbreekt het hier bij Feestding.nl zeker niet: geef het geheel een mysterieuze uitstraling met een pilotenbril of geef je kostuum extra cachet met een bijpassende broche.

Onderscheidend

Misschien is het je de laatste jaren opgevallen: het thema piloten en stewardessen is erg populair tijdens bijvoorbeeld de carnavalsdagen. Met onze kostuums en bijbehorende accessoires onderscheid je je gemakkelijk van de rest. Maak alsnog die jongensdroom waar met onze prachtige pakken!

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst