Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Nonnen, priesters en religie

Je zou het misschien niet zeggen, maar carnaval is van oorsprong een katholiek feest. Wat is er dan een betere gelegenheid om eens kerkelijk gekleed te gaan? In de wereld die ‘kerk’ heet zijn genoeg figuren te vinden die ieder in een eigen outfit gekleed gaan. Wij van Feestding.nl hebben onze ogen eens goed de kost gegeven in kerken en kloosters.

Non of monnik

Wie aan een klooster denkt, denkt al snel aan nonnen en monniken. In hun lange gewaden, gecombineerd met hoofdbedekking, bidden zij de hele dag door. Waarvoor zij precies bieden, is voor ons een vraag en voor hen een weet! Tijdens carnaval mag jij verkleed als kloosterbewoner bidden om een lekker biertje of een leuk feest.

Priester of misdienaar

In de kerk zijn vele rollen vertegenwoordigd: van de paus helemaal in de top tot de misdienaar in de onderste regionen. Daartussen heb je nog bijvoorbeeld de priester en de kardinaal. Al die geestelijken hebben hun eigen kostuum. De een gaat in het wit, de ander in rood of bruin. Ga jij binnenkort met een bijbel in je hand van de kansel preken? Kies dan snel een priesterpij met accessoires!

Roomser dan de paus

We doen het hier allemaal heel braaf voor: bidden in het klooster en preken van de kansel. Maar wij zijn natuurlijk niet roomser dan de paus: je kunt ook een sexy draai aan dit thema geven. Wij hebben sexy nonnenjurkjes in ons assortiment en zelfs een priester kan ondeugend zijn. Of heb jij geen enkele zonde begaan en wil je als engel verschijnen?

16 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

16 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst