Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Maffia en Gangsters

Bonnie & Clyde, The Godfather… tijdloze gangster- en maffiafiguren die tot de verbeelding spreken. Superstoer natuurlijk om als zo’n figuur verkleed te gaan tijdens carnaval of een themafeest. Feestding.nl biedt vele maffiakostuums en gangsterpakken, bijvoorbeeld met het kenmerkende krijtstreepje. Zie je het al voor je?

Een rol in de onderwereld

Met de prachtige pakken van dit thema kun je perfect uit de voeten als je een rol wil spelen die afkomstig is uit de louche onderwereld. Trek bijvoorbeeld een broekpak aan, combineer dat met een dandy hoed en een dikke sigaar en het is net echt! Het mag je natuurlijk ook niet ontbreken aan een geweer en gouden sieraden of diamanten. Gangsters tonen immers graag hun rijkdom.

Geschikt voor elk feest

Het thema maffia en gangsters is veelvoorkomend: natuurlijk zie je veel gangsters met carnaval maar het is ook een steeds weer terugkerend thema bij themafeesten. Met de kostuums van Feestding.nl kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Aan ieders voorkeur is gedacht. Voor de dames is er keuze uit een mooi broekpak of een sexy jurkje en de heren kunnen kiezen uit diverse pakken.

Gevaarlijke look

We noemden het al even: je kunt je outfit compleet maken met ons uitgebreid assortiment aan accessoires. Maak je gevaarlijke look af met een pistool of geweer en een kogelriem. Zet een dandy hoed op je hoofd, steek een sigaar in je mond en je bent net Al Capone! Ga je als stel verkleed in dit thema, dan zullen de vergelijkingen met Bonnie & Clyde niet van de lucht zijn.

45 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

45 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst