Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Leger en Brandweer

Vraag de gemiddelde man wat hij vroeger wilde worden en hij zegt brandweerman, soldaat of politieagent! Want wat is er stoerder dan levens redden? Ook voor het thema leger en brandweer is voor ieder wat wils te vinden bij Feestding.nl. Met ons grote aanbod aan kostuums voor jong en oud kun je alle kanten op. Natuurlijk zijn we ook hier de accessoires niet vergeten.

Soldaat in het leger

Oorlogen en legers zijn al zo oud als de weg naar Rome. Je kunt dus kiezen voor een soldatenoutfit uit de geschiedenis of een camouflagepak uit de huidige tijd. Ga met carnaval bijvoorbeeld verkleed als Romein of Napoleon. Soldatenkleding is niet alleen voorbehouden aan mannen. Ook vrouwen maken deel uit van het leger. Ga je als koppel, denk dan eens aan GI Joe en GI Jane.

Brandweerman

Brandweerman, brandweervrouw, brandweerjongen of brandweermeisje: iedereen die in zo’n mooi rood pak verkleed wil gaan, komt bij ons aan zijn trekken. Als spuitgast red je levens en dat mag gezien worden. Zet een brandweerhelm op je hoofd, neem een brandblusser in de hand en bestrijd dat vuur!

Details maken het af

Als soldaat heb je wapens nodig, denk bijvoorbeeld eens aan een heuse Kalashnikov of een ander geweer. Kogelriemen zijn ook in diverse vormen en maten verkrijgbaar. Kies je voor een brandweerpak, dan wil je daar een helm en een brandblusser bij. Deze accessoires en nog vele andere zijn te vinden bij Feestding.nl.

60 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

60 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst