Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Doktoren en Zusters

Dokter Bernard, je moet me zeggen…. Hoor je dit lied, dan denkt iedereen aan de stoere, wijze dokter die alles in het werk heeft gesteld om een leven te redden. Natuurlijk wil jij menig dameshart sneller laten kloppen door verkleed te gaan als zo’n knappe dokter! Maar andersom kan ook: laat alle mannenharten op hol slaan als sexy verpleegster.

Dokter of chirurg

In het ziekenhuis vind je verschillende figuren die zich bezig houden met het redden van levens. Trek zo’n mooie witte doktersjas aan of ga in het groen als chirurg, compleet met mondkapje. Je kunt ook voor een lugubere rol kiezen deze carnaval: ga voor veel bloed of kies voor zombie-arts. Ben je liever patiënt? Dan hebben wij voor jou een dwangbuis om je te verkleden als doorgedraaide patiënt.

Sexy verpleegster

De dokter kan natuurlijk niet zonder de hulp van zijn verpleegster. Hier bij Feestding.nl hebben we de keuze uit verschillende zusterpakjes. Ga je voor netjes of kies je voor een sexy outfit? Zwart of wit, met of zonder pailletten? Hier vind je het allemaal. Trek een paar sexy kniekousen aan bij dat korte jurkje en alle mannen zullen hun blik op je werpen.

Doktertje spelen?

Een dokter en een zuster kunnen niets zonder hulpstukken. Wat dacht je van een spuit, met of zonder bloed erin? Of een levensgrote thermometer? Trek uw broek maar even uit, patiënt. Iedere dokter heeft een goede stethoscoop, ook daar hebben wij er verschillende van. En ga je als patiënt, dan maak je je look compleet met een bebloede zwachtel voor om je hoofd of om je arm. Genoeg verkrijgbaar dus om eens ouderwets gezellig doktertje te spelen!

23 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

23 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst