Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Boeren en Tiroler

Denk aan Tiroler kleding en je denkt aan The Sound of Music, begint spontaan Edelweiss te zingen of je ziet lange rijen tafels voor je op een Oktoberfest. Een thema waarmee je dus alle kanten op kunt. Met het groeiend aantal oktoberfeesten in eigen land is dit ook een thema waar steeds meer vraag naar is. En een boer en boerin, ja, dat is natuurlijk tijdloos. Met zo’n kostuum kun je nog jaren vooruit!

Jodelahiti!

Mannen, trek je lederhosen aan en dames, haal je mooiste dirndl uit de kast. Snel een bijpassende pruik of hoed op je hoofd en feesten maar! De bierpullen schuiven in rap tempo voorbij en gezelligheid kent geen tijd. Met de kostuums van Feestding.nl steel je gegarandeerd de show tijdens carnaval, een oktoberfeest of een themafeest.

Als stelletje of compleet gezin

Het thema Boeren en Tirolerkleding is niet alleen voorbehouden aan de volwassenen onder ons. Het is juist bij uitstek geschikt voor de kleinste feestvierders. Voor zowel mannen, vrouwen als kinderen is er keus genoeg in onze webshop. Maak je outfit allemaal compleet met hetzelfde mooie masker of andere schitterende accessoires en je kunt zien dat jullie onafscheidelijk zijn.

Op de boerderie

Als je het over de boerderij hebt, komen boeren en boerinnen het eerst bij je op. Een goede tweede plek wordt ingenomen door de dieren. Daarom heeft Feestding.nl ook gedacht er goed aan te doen een aantal dierenpakken toe te voegen aan dit thema. Ga je liever als koe of als varken? Compleet verkleed of alleen een masker? Grappig of schattig verkleed? Kijk en kies!

32 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

32 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst