Vragen? Bel ons op...+31 (0)85 - 401 6226

Welkom bij Feestding.nl - De shop voor je carnavalskleding

onze vermelding op www.keurmerk.info

Feestding.nl biedt naast de bovenstaande betrouwbare betaalmogelijkheden als iDEAL & Paypal ook de betaaloptie 'Betaal na Ontvangst'.

Bij de betaaloptie 'Betaal na Ontvangst' wordt de financiele afwikkeling van de digitale factuur overgenomen en afgehandeld door MultiFactor, een dochteronderneming van Multisafepay. De betalingstermijn is 14 dagen. De maximale waarde van de bestelling mag niet hoger zijn dan € 100,00. Indien de waarde van uw winkelmandje boven dit bedrag uitkomt, wordt deze betaaloptie binnen de online kassa niet getoond.

Hoe werkt 'Betaal na Ontvangst'

  1. U selecteert in de webshop de producten die u wilt bestellen en na het invoeren van uw persoonsgegevens en afleveradres (Let op! Postbussen worden niet geaccepteerd!) selecteert u de betaaloptie 'Betaal na Ontvangst'. Vervolgens wordt u verzocht uw geboortedatum en bankrekeningnummer in te voeren. MultiFactor hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement
  2. Ter goedkeuring van uw verzoek achteraf te betalen voert MultiFactor online een 'real-time' gegevenscontrole uit aan de hand van uw persoonlijke gegevens en bankrekeningnummer.  Met uw verzoek tot 'achteraf betalen' gaat u automatisch akkoord metachteraf betalen de acceptatievoorwaarden en betalingsvoorwaarden van MultiFactor.
  3. Als uw verzoek is geaccepteerd wordt u hiervan direct op de hoogte gesteld, wordt u bestelling direct verwerkt en ontvangt u na enkele dagen via de e-mail een betaalverzoek van MultiFactor om de gekochte producten te betalen. U betaalt hierbij het bedrag direct aan MultiFactor en niet aan feestding.nl.
  4. Mocht uw verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het te bestellen product betalen via een andere betaalmethode in de kassa. U kunt bij vragen altijd contact met MultiFactor opnemen. feestding.nl heeft op geen enkele wijze inzicht en invloed op de autorisatie. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de MultiFactor website.

De betaalmethode 'Betaal na Ontvangst' is alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten